07/08/2012

Met de hulp van Jesus...

jesus.jpg"Vier jaar geleden heb ik Jesus leren kennen. En via Jesus heb ik mijn leven beter gemaakt. Jesus niet echt dood hoor, U kunt hem uitnodigen naar jouw hart." Zei Patrick heel anthusiast.

Hij heeft me gewoon gestopt toen ik ging terug naar auto na zwemmen in Kapermolen. Ik ben echt geschrokken dat in dit tijd -halo?- bestaat nog iemand die zo'n lezing op straat geven.

"Heb je iets pijn? Wel met kracht en hulp van Jesus ga ik U helpen om te genezen." bood hij. Ik heb gezegd dan ik een beetje druk op mijn schouder soms krijg. Dan raakt hij mijn schouder, "Met de hulp van Jesus gaat het druk op deze jonge weg!" 

En detail vertelde hij hoe hij Jesus leerde kennen en zo voor en zo voor. Interessant, en chapeau voor zijn moed die de boodschap aan iedeereen stuurt. 

Geinteresseerd? Surf gewoon powerthroughlove.be

23:33 Posted by Gama | Permalink | Comments (8) |  Facebook |

Comments

Niet mijn ding maar als er mensen zijn die daar steun in vinden. Waarom ook niet. Leuke blog !

Posted by: maaike | 07/09/2012

Respond to this comment

Ah..ik geloof niet en hou er niet van dat anderen mij hun geloof opdringen..dus als ik zo iemand op straat tegenkom pak ik zijn kaartje echt niet aan.
Maar hij had geluk dat ie jóú tegenkwam hè..nu heeft ie nog extra reclame ( en op veel grotere schaal ook nog) erbij.
Groetjesss!

Posted by: mizzD | 07/09/2012

Respond to this comment

ja in deze tijden vraagt het zeker lef om mensen aan te spreken over geloof

goed als mensen zich kunnen optrekken aan hun geloof, dat ze daar kracht en moed in vinden om met ziektes en tegenslagen om te kunnen gaan

elk gelooft op zijn manier

Posted by: fotorantje | 07/09/2012

Respond to this comment

Veel mensen zouden Patrick gewoon opzij duwen of negeren, ik durf wedden dat jij zijn dag hebt gemaakt door te luisteren naar hem!

Posted by: LJ | 07/11/2012

Respond to this comment

KIJK OOK OP YOU TUBE FANIAMIL

Posted by: nico | 08/19/2012

Respond to this comment

bericht aan hallo ,hey tof dat gij uw getuigenis hier hebt gezet ik ben echt verrast een vriend van mij nico die had dit gezien en naar mij gestuurd,ik had nog veel aan u gedacht en ik had een gevoel dat ik ooit nog iets van u zou horen of dat ik ooit nog de foto zou tegen komen die gij toen hebt laten trekken door die bij je was,
er zouden veel meer mensen rond moeten gaan om hun getuigenis over jezus te vertellen aan andere mensen,want de meeste mensen weten niet dat jezus gekomen is om hun terug te herstellen naar de originele geschapen waarde naar het beeld en gelijkenis van God en om alle mensen de heilige Geest terug te geven ,alle mensen hebben de heilige Geest nodig de heilige Geest is ook ons voorschot op het eeuwige leven,de heilige Geest is de machtigste Geest die er bestaat en is de Geest van Jezus en van God,iedereen kan de heilige Geest ontvangen ,Jezus zei als iemand in Mij gelooft en Mijn woorden in acht neemt zal mijn vader hem namens Mij de heilige Geest zenden ,hallo ja ik ken u naam niet maar ik wil u aanmoedigen om jezus beter te leren kennen nje gaat echt u ogen open trekken hoe geweldig prachtig en liefde vol God is,Jezus zei ,Ik ben de weg de waarheid en het leven,niemand komt tot de vader dan door mij, en ik (patrick)kan u verzekeren dat ik God de Vader echt heb leren kennen door Jezus ,4 jaar geleden ben ik zelfs door de heilige Geest meegevoerd en ben ik bij God in Zijn heiligdom geweest en heb ik voor God de Vader en voor Jezus gestaan en heb met mijn eigen ogen gezien dat God echt bestaat en dat Jezus echt de Zoon is van God ,God en Jezus zagen er echt stralend uit en geweldig groot en machtig en de liefde die ik van God gekregen heb is echt veel meer dan het leven wat een grote liefde dat God voor ons heeft ,alle mensen hebben het nodig om God te leren kennen ,als je meer wil weten neem dan contact met mij op het e mail adres staat ook op het kaartje ,
overal ter wereld ook hier in belgiè worden er elke dag geweldig veel mensen genezen gered en bevrijd door jezus en meer en meer jongere mensen komen tot geloof in jezus
groetjes

Posted by: patrick | 08/19/2012

Respond to this comment

kijk ook op you tube( heyligenpatrick ) aan elkaar vast

Posted by: patrick | 08/19/2012

Respond to this comment

Wie meer wil weten over wie Jezus is en hoe Belgen hebben leren kennen, stuur me een mail met je adres en ik stuur je het boek op met mijn getuigenis die ik geschreven heb. Normaalgezien kost het 8,99 euro op de website maar wie me deze mailt, krijgt het gratis.

Gods zegen,
Fernando

Www.powerthroughlove.be
Www.watalshetechtwaaris.be

Posted by: Fernando | 08/19/2012

Respond to this comment

The comments are closed.