06/05/2012

Ik mis jullie!

blog.pngEindelijk ben ik terug. Na zo veel dagen zwijgen en bezig met mijn verkoop opleiding. Nu besef ik dat schrijven of zo gezegd bloggen heel behulpzaam is om een balans te creeren in mijn dagelijkse leven. Ik voel me dat deze blog een huis is. Skynet is een wijk waar we samen leven. We kloppen de deur van onze buren en binnen komen, we babbelen en soms rodelen over koetjes en kalfjes, serveren mekar met 'koffie' of 'pepperkoek'.

Ik mis jullie, ik miss jullie erg en nu ben ik terug. Mijn Nederlands word better door lezen jullie blogs. En hier heb ik ook een nieuwe familie, mischien zijn wij meer intiem dan zelf met mijn ouders die in het verre land wonen.


Ik zou graag jullie bedanken voor jullie en geduld en verstaan om mijn blog te lezen. Jullie zijn geweldige mensen, mijn nieuwe vrienden, en ook familie. Ik voel het gewoon intiem so met jullie.  Nu kijk ik er uit om jullie leven te lezen  met mijn glimlach en soms de klutskwijt.  Leren lezen, leren verstaan, leren voelen ziijn verschillende smaken die ik mag ervaren.nen. Een keer heb ik een kritiek gehad over mijn nederlands. Tja, ik weet heel goed dat ik alleen maar een leerling ben. What dan? Zolang ik steeds wil leren en nooit tevreden of stoppen met mijn inspanning dan is het al goed.

Miss jullie allemaal!!!

Hallo

 

 

  

00:15 Posted by Gama | Permalink | Comments (13) |  Facebook |

Comments

Wij leren nog allemaal bij. Een mens stopt nooit met leren. Wie denkt alles te weten zit er volkomen naast.

Ik heb je ook gemist. Ik dacht al dat je gestopt was met bloggen. Niet dus.

;-)

Posted by: ms | 06/05/2012

Respond to this comment

Ik dacht ook al dat je gestopt was. Blijven schrijven hoor!

Posted by: LJ | 06/05/2012

Respond to this comment

Hallo ik ben blij dat je terug bent! We zijn zeker een grote familie en missen al gauw iemand die er niet meer is.
Je Nederlands is al heel goed en we verstaan je wel.
Je zal nog wel eens een spelbreker tegen komen die dit of dat niet goed vind maar door bijten Hallo! We hebben allemaal wel eens te doen gehad met dit.
Groeten en tot kijk.

Posted by: emmy | 06/05/2012

Respond to this comment

Aha..je was druk met studeren? ik was ook al even bang dat je het niet meer zag zitten. Het lijkt me helemaal niet gemakkelijk om te bloggen in een andere taal..ik vind het ronduit knap dat je dat doet! ( en het is héél goed te lezen allemaal hoor!)
Je bent eigenlijk nog net te laat begonnen..blogland was een tweetal jaar geleden nog véél gezelliger, met veel meer actieve blogs. Er zijn er heel veel gestopt toen ze zich aangemeld hadden voor Facebook..valt moeilijk te combineren blijkbaar..jammer! het voelde alsof er vele deuren voor m'n neus werden dichtgegooid..na jaren te hebben mogen binnenkijken!
Groetjesss!

Posted by: mizzD | 06/05/2012

Respond to this comment

Hello Hallo,

Fantastisch wat je aan het doen bent. Mijn compliment voor je aanpak en je resultaten. Natuurlijk begrijpen we je, als belgen in België hebben we veel ervaring in het begrijpen en spreken van verschillende talen.
Je verdient een dikke pluim voor je doorzettingsvermogen en natuurlijk heb ik je ook heel erg gemist.
Lieve groetjes.

Posted by: Leva | 06/05/2012

Respond to this comment

Hé Hallo ! Blij dat je er weer bent. Jij schrijft uit je hart..., 'k lees dus met plezier 'tussen' de taalfouten ! Je bent echt goed op weg, 'k wou dat ik dat kon en dufde in een 'vreemde taal' !
Lie(f)s.

Posted by: Lies | 06/05/2012

Respond to this comment

drukke jongen ben je
blij dat je toch tijd vond om iets te laten horen

ik ben soms ook mijn kluts kwijt Hallo :-))

Posted by: fotorantje | 06/05/2012

Respond to this comment

het is al een hele prestatie dat je het zelfs maar probeert in een andere taal schrijven...niet evident en elke dag kan je weer wat bijleren, geldt voor ons allemaal

grtjs

Posted by: Life angel | 06/06/2012

Respond to this comment

Zoals jij moesten er meer zijn... de wereld zou direct heel wat mooier worden :-) Blijf maar schrijven zoals je bezig bent...

Posted by: Dirk | 06/07/2012

Respond to this comment

Dank U wel voor jullie support!!!

Posted by: hallo | 06/07/2012

Respond to this comment

Fijn dat je de draad weer hebt opgenomen. Ik vond het zo jammer dat je er mee stopte. Het voornaamste is dat je plezier beleeft aan j blog en als er opmerkingen gemaakt wordne over je taal ,wel trek je er niks vna aan. We bgijpen heel goed wat je bedoelt. Er zijn veel mensen die beter een voorbeeld aan jou nemen.Jij doet tenminste een inspanning om nederlands te leren en dat is best een moeilijke taal voor jou.Terwijl er velen zijn die het gewoonweg niet proberen!

Posted by: magda | 06/08/2012

Respond to this comment

Alweer weggefietst, Hallo ?!
Lie(f)s.

Posted by: Lies | 06/19/2012

Respond to this comment

Ja, maar nu wel efkes ;-)

Groetjes!

Posted by: hallo | 06/23/2012

The comments are closed.