04/29/2012

'Ik moet de eer van België hoog houden'


NTV1MINHEE2NB.jpg.h380.jpg

'Ik moet de eer van België hoog houden'

 

Zo zegt Min HEE (26) aan de journalist van Nieuwsblad. Ik voelde me en zag deze zin sterk en diep bij haar. Haar dans en creativiteit zijn bewijzen dat Belgie heeft veel talenten. Naast Belgische bier, chocolade, frietjes, Regi, Henin, Clijster, Bonen, Bolshakova, en Elodie zijn er nog veel trots in dit land.

In lndonesie waar mijn ouders wonen, sport zoals voetbal en badminton maken wij altijd enthusiast. Ze zijn sport die we kunnen niet alleen ernaar kijken. Thuis zien wij samen op TV, onze ouders zorgen voor extra gebakjes of snacks en het is altijd WOW om het te doen!!! Ik mis hen. Hier! 

Maar sinds afgelopen weken, kreeg ik terug het gevoel. Belgische choreografe ging battlen in The Ultimate Dance Battle. Het was spannend precies toen Clijster in Australia Open en Van Den Broeck in Ronde van Frankrijk. Ik was bezig om meer en meer mensen te informeren, "Kom! We gaan Min Hee steunen." Zelf via facebook heb ik een bericht naar Elio Di Rupo sturen om te zeggen, stuur ook maar SMS naar 6620. Ik was heel anthusiast, precies een gevoel zoals 'verliefd'. Zeker, op haar creativiteit.

Hier heb ik niemand om samen the programma te zien. Hier is facebook en twitter zijn geweldig om de funtie, de behoorlijkheid of eenheid te voelen. Vandaag Team Min Hee moest stoppen met hun battle, maar ik blijf een grote fans van haar team. Ik heb echt super genoten vaan hun serieuze werken. In dit klein land, vast en zeker ga ik Min Hee en haar team tegen komen. 

Binnnekort, volgen wij Iris, Belgische nieuwe ster die meedoet in Eurovision Song Festival. Ik ga voor Iris maar, een geweldige Indonesische zanger Anggun, gaat ook France vertegenwoordigen. Maar tja, allebei mogen winnen!!!  

We zijn hier in dit klein land alleen maar met 11 miljoen mensen. En er zijn zo veel geweldige talenten hier. Dus geniet er van. Van me mogen we als familie te zijn of ten minste goeie vrienden. Go Belgie!!! Go creativiteit!!!  

Photo: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=GJ...

23:58 Posted by Gama | Permalink | Comments (6) |  Facebook |

Comments

Moge de beste winnen, Hallo !
De naam van jouw blogje... -> houdt de eer hoog !
Lie(f)s.

Posted by: Lies | 04/30/2012

Respond to this comment

Haha... ja. Dat klopt, de beste en de meeste SMS'en krijgen ;-)

Groetjes

Posted by: hallo | 04/30/2012

ik heb gisteren niet kunnen kijken, hoe is het afgelopen?

Posted by: katja | 04/30/2012

Respond to this comment

Team Min Hee moest stoppen want te weining sms'en. het verschil alleen maar 1 sms minder, en het was sms van u! Haha.

Groetjes

Posted by: hallo | 04/30/2012

fijne 1 meidag gewenst feest van de arbeid in België

Posted by: Life angel | 05/01/2012

Respond to this comment

Amper één sms-je verschil ... ?

Dan nog van harte proficiat, dat is niet niks, dat eindresultaat !

" Hallo ... :-))) "

Posted by: klaverke | 05/01/2012

Respond to this comment

The comments are closed.