04/07/2012

Is Astrid in Wonderland?

Hollywood, celebrities, compleet met hun glitters en glamours maken wij nieuwsgierig blijkbaar. Geen twijfel dan zo'n reality show zoals Astrid in Wonderland een hype wordt. Met express keek ik de eerste aflevering van een nieuwe seizoen, en yeah.... het is so Americaan. American dream?! Bestaat het nog. Ik heb verschillende Amerika vrienden hier die zeggen hoe hard een leven in Verenigde Staten is. "Here (Belgie) is better," zeggen ze. 

Maar Astrid met haar wonderland praat toch niet over realiteit. Ze is bezig met haar make up, feesten, en de John, die lijk me m

astrid.jpg

eer als een sugar daddy. Enfin, persoonlijk is een keer genoeg voor me om de proggramma te zien.

Apart van deze programma blijf Amerika uniek voor me. Ik ben een keer in New York geweest. En ik voel me zelf een seconde nooit als 'vreemde mens'. De manier hoe de mensen me reage

erden voelde ik zoals we heb al jaren bevrienden. Iedereen is gelijk daar, more or less. Niemand vraagt, "Uit welk land kom je?" of "Wat doe je hier?" op het eerste ontmoeting.

Terug naar Astrid in Wonderland, als jullie benieuws zijn, kijk maar elke donderdagavond op VijfTV. Please don't get lost in her Wonderland.

pic: http://starlounge.be.msn.com/photogallery.aspx?cp-documen... 
    

18:30 Posted by Gama | Permalink | Comments (6) |  Facebook |

Comments

Hallo, hallo :-)
Bedankt voor je reactie op mijn blog. Ik heb hier wat gelezen maar ik zal straks eens beginnen bij het begin. Ik heb gezien dat je nog niet zo lang bezig bent met bloggen dus zie ik er doen aan om vanaf de start bij te lezen ;-)
Astrid...daar noem je wat. Haar leven is zo te zien één feest, als dit haar realiteit is, dan heeft ze het getroffen. De eerste reeks heb ik af en toe eens gekeken, van de nieuwe reeks nog niets gezien. Maar wat niet is kan nog komen....als er echt niets beters op tv is :-)

Posted by: bea | 04/07/2012

Respond to this comment

Hallo Bea,

Bedankt voor uw commentaar. Ik heb het gisterenavond gekijken. het is wel, een reality show, maar is het meer show of meer reality, heeft iedereen hun eigen mening. Tenminste hebben we plezier en ze is ook geweldige mooi en sexy.

Posted by: hallo | 04/07/2012

Respond to this comment

Wat een leuk blog heb je... Nog bedankt voor je reactie op mijn eigen blogje...

Ik wens je goed paasweekend toe en niet te veel paas eieren eten,haha....

groetjes en kom gauw nog eens terug...

Posted by: Bianca | 04/07/2012

Respond to this comment

Bianca,

Bedankt voor jouw complement. Voor je ook, vrolijk pasen!

Groetjes

Posted by: hallo | 04/07/2012

Respond to this comment

New York is super!!!! En ja, daar kan het niemand schelen uit welk land je komt.
Katrien.

Posted by: My lovely life | 04/10/2012

Respond to this comment

Sugardaddy! Dat heb ik ook al vaak gedacht! :D Ben wel fan van Astrid, maar haar leven zou niks voor mij zijn: weinig inhoud, veel glamour!

Posted by: LJ | 04/11/2012

Respond to this comment

The comments are closed.